Nadat er maanden verstreken zijn in de moordzaak van haar dochter zonder de dader gevonden te hebben, maakt Mildred Hayes een gedurfde stap.

Ze laat op drie billboards, die weggebruikers naar haar stadje leiden, een controversiële boodschap maken gericht aan William Willoughby, de sheriff van de stad. Als zijn hulpsheriff Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbings wetshandhavers alleen maar verergerd.

Filmhuis Mill

Deze film is woensdag 17 april te zien en start om 20.00 uur. Een ticket voor het Filmhuis kost 5,- euro en dat is inclusief een consumptie. Filmhuis Mill is onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en draait elke 1e en 3e woensdag van de maand. Elke laatste woensdagmiddag van de maand is er een kinderfilm. Dat alles van september tot en met mei.

Diner en film Tulipani

Woensdagavond 15 mei is Tulipani te zien in Filmhuis Mill. Maar voor deze film start kunnen liefhebbers eerst genieten van een diner bij Grandcafé ’t Centrum. Dit start om 17.30 uur en men kan kiezen uit 2 verschillende menu’s. Hierbij zal kok Sjaak zorgen dat men tijdig klaar is met tafelen zodat men niets van de film hoeft te missen. Dit arrangement inclusief diner, film en een consumptie na afloop van de film kost 25,- euro per persoon.

Ook hiervoor is te reserveren aan de balie van Myllesweerd of via www.myllesweerd.nl.