Digitale foto's maken betekent dat u meteen kunt zien of een foto is gelukt. Wanneer de foto niet goed is, haalt u hem weg.

U slaat alleen de goede foto's op en bewaart ze vervolgens op een geheugenkaart, op de computer, op een cd-rom, op een dvd, op een internetsite of in een digitaal fotoalbum. Ook kunnen alle foto's natuurlijk worden afgedrukt, door uzelf of door een afdrukcentrale.

Een bijzonder complete hobby groep Digitale Fotografie en Beeldbewerking SHC-Mill, uitgaande van de digitale fotocamera en het bijzonder toonaangevende foto bewerkingsprogramma Photoshop Elements. Wil je beter overweg kunnen met je digitale camera en mooiere foto’s maken? Dat leer je tijdens de maandelijkse bijeenkomsten, samen met anderen. Je leert dan alle functies van je camera te gebruiken, waardoor je mooiere en betere foto’s kunt maken.

Denk bijvoorbeeld aan hoe je het beste een foto buiten kan nemen of in het donker. Termen in de fotografie die aandacht krijgen zoals: sluitertijd, diafragma, brandpuntafstand, ISO waarde en autofocus etc. Ook foto bewerking programma komen ruim aan bod. Het Senioren Hobby centrum beschikt over diverse computers, waarmee u kunt gaan oefenen. Alles onder deskundige begeleiding van Hen Daams. We starten in september, 1x per maand om 13.30 uur op de maandag middag, enige ervaring met een computer is wel gewenst. In natuurlijk in bezit zijn van een fototoestel.

We gaan ook beginnen met de foto v.d. maand. Misschien is jouw foto binnenkort te zien in de Neije Krant en op inmill.nl. Er zijn nog 3 plaatsen vrij bij deze hobby.

Zin om mee te doen, Bel of mail Ans Bardoel T.06-34484961 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl