Foto: Cockie Kremers

Nog tot eind september zijn ruim 30 kunstwerken te zien die geplaatst zijn voor de door Ontdek Mill georganiseerde Kunstroute 2019.

Het thema van deze ruim 12km lange route is dit jaar: Een zomer lang Kunstroute door en over Sint Hubert. Op diverse plekken is een gedrukte folder verkrijgbaar en ook op www.kunstinlandvancuijk.nl is deze route te vinden.

Meet & Greet

Op zondag 21 juli kan men van 13.00 uur tot 16.00 uur kennismaken met diverse deelnemers aan deze Kunstroute. Bijna 20 deelnemers zijn die dag bij hun kunstwerk te vinden en vertellen meer over hetgeen zij zoal doen en de gedachte achter hun kunstwerk. Bij (te) slecht weer wordt deze Meet & Greet verschoven naar zondag 28 juli.

Video

Met een aantal deelnemers werden ondertussen ook Tv-interviews gedaan. Cameraman Pieter Smits ging met interviewers Myrthe School, Frank Peters of Herman van Gaal op pad om meer te weten te komen over deze deelnemende kunstenaars. Deze items zijn te zien via de Lokale Omroep Mill, Omroep Land van Cuijk en in de rubriek video op www.inmill.nl.