Foto: Cockie Kremers

Nog tot eind september zijn ruim 30 kunstwerken te zien die geplaatst zijn voor de door Ontdek Mill georganiseerde Kunstroute 2019.

Het thema van deze ruim 12km lange route is dit jaar: Een zomer lang Kunstroute door en over Sint Hubert. Op diverse plekken is een gedrukte folder verkrijgbaar en ook op www.kunstinlandvancuijk.nl is deze route te vinden.

Op 21 juli was er een Meet en Greet met kunstenaars die deelnemen aan deze Kunstroute. Heel wat liefhebbers bezochten die dag de kunstwerken en gingen met deelnemers in gesprek. Maar ook op andere dagen krijgen de kunstwerken veel bekijks. Dat blijkt uit de grote afname van folders, reacties bij de organisatie en het aantal downloads van de route via www.ontdekmill.nl en www.kunstinlandvancuijk.nl.

Ondertussen heeft de organiserende werkgroep al laten weten al leuke ideeën te hebben voor de Kunstroute die op 5 mei 2020 geopend zal worden. Meer weten of wilt u zich alvast aanmelden als deelnemer? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..