De muzikale tragikomedie ‘Liften’ van producent I&L Entertainment staat zondagavond 27 oktober in Theater Myllesweerd in Mill. Haal tickets bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 of reserveer direct online.

Na een succesvolle eerste liftstoring komen de vedettes Mariska van Kolck (Op hoop van zegen, 42nd street), Marleen van der Loo (Mamma Mia, Elisabeth) en Joke de Kruijf (The Phantom of the Opera, Crazy for you) opnieuw samen om op vier vierkante meter lief en leed te delen.

Drie dames komen vast te staan in de lift van een schoonheidskliniek. De beroemde zangeres Veronique (Mariska van Kolck), verpleegster Saskia (Joke de Kruijf) en huismoeder Karlijn (Marleen van der Loo). Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar maar wachtend op hun ‘redding’ blijkt dat ze meer gemeen hebben dan gedacht. Het zijn scherpe onderwerpen die worden besproken, sappige gossip, de herkenbare (soms gênante) situaties, gevolgd door rake confrontaties die met veel humor uitmonden in oprechte gesprekken: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw. De hachelijke situatie verandert in een avond die hun leven voorgoed zal veranderen.

“Met prachtige liedjes van Bas van den Heuvel (The Christmas Show, Glennis Grace) en drie top actrices beloven we een ontroerende en hilarische avond.”

Zondag 27 oktober 2019
Liften (muzikale komedie)
Toegangsprijs: 24,- euro inclusief consumptie
Aanvang: 20.15 uur
Haal tickets bij de balie of reserveer online via www.myllesweerd.nl.