Vrijdagavond 8 november staat er een bijzonder sfeervol theaterconcert op het programma van Myllesweerd een de Kerkstraat in Mill.

De vele hits van Simon en Garfunkel komen die avond namelijk live voorbij en dat alles omgeven met mooie verhalen. Een toegangskaartje kost 18,- euro en dat is inclusief een consumptie. De show start om 20.15 uur. Haal tickets op bij de balie van Myllesweerd of reserveer online (met reserveringskosten) via www.myllesweerd.nl.

Theaterconcert

Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de jaren 60 en 70 vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik op boeiende en droogkomische wijze over Paul Simon en Art Garfunkel. Hun weg naar succes, de botsingen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel.

Sound of Silence is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.

  • Zang, gitaar en piano: Joost Botman
  • Zang: Niels van der Gulik
  • Percussie: Richard Heijerman

Meer weten over deze en alle andere theater- en filmvoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd? Like de Facebookpagina en zie www.myllesweerd.nl.