Het heerlijke avondje komt weer dichterbij. En evenals vorig jaar is Sinterklaas weer druk bezig met het inplannen van een bezoek aan Mill en omgeving.

Op zondag 1 december heeft Sint met zijn pietermannen tijd gevonden voor een bezoek aan City Resort Mill. Daar in het restaurant London Street wordt op die zondag een echte Sinterklaasbrunch georganiseerd voor de hele familie.

Vanaf 11.30 kunt u met het hele gezin genieten van een uitgebreide brunch met onder andere een verrassend kids- en toetjesbuffet. In de grote hal staan diverse spelletjes, een kleurplatenhoek en springkussens klaar om de kids te vermaken. Heerlijk ravotten en springen onder het oog van de pieten en de Sint. Voor wie van iets meer uitdaging houd is er het wandklimmen. Onder begeleiding en veilig ingesnoerd worden uw kleine pietjes geleerd veilig te klimmen en zich te voelen als echte grote klimpieten. Aan het einde van de middag zal de Sint persoonlijk een heel mooi cadeau verloten. Namelijk een overnachting in een vliegtuigsuite t.w.v. €199,-.

Wie zin heeft in een gezellige middagje uit met gezin of familie, zonder al te veel inspanning in deze drukke decembermaand, schrijft zich dus zeker in voor de Sinterklaasbrunch op zondag 1 december bij City Resort in Mill!

Inschrijven kan via de hotelreceptie van City Resort Mill, op de website www.cityresortmill.nl onder London Street of telefonisch via: 0485-477210.