Dertig jaar geleden besloten Ernst Jansz en Jan Hendriks, enkele jaren na hun Doe Maar avontuur, weer het podium op te gaan. Dit keer samen met zangeres Rieany Janssen.

In een paar jaar tijd schreven zij een twintigtal nummers, waarbij ze zich qua tekst en muziek lieten inspireren door de jaren 30/40 van de vorige eeuw.

Door hun aanstekelijke performance werden zij de favoriet van menig schouwburgdirecteur. Zo speelden zij een week achter elkaar in een uitverkochte Kleine Komedie.

Nu, na talloze verzoekjes om het dertigjarig jubileum extra glans te geven, blijken virtuositeit en spelvreugde er nog altijd van af te spatten.

Zondag 15 december 2019
Rienne va Plus (theaterconcert)
Toegangsprijs: 17,- euro inclusief consumptie
Aanvang: 15.00 uur

Tickets

Haal tickets bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of reserveer deze (met reserveringskosten) online via www.myllesweerd.nl.

Herfstgasten

Rieany Janssen en Jan Hendriks zijn woensdagavond 27 november vanaf 20.00 uur ook te gast in Herfstgasten van het Ondernemers Collectief Mill, om over hun muzikale carrière en dit theaterconcert te vertellen. Deze avond is in café Libre in Mill en voor ondernemers (en andere echt belangstellenden) gratis toegankelijk, reserveer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..