Foto: Toon Willems

Er was een goede voorbereiding aan vooraf gegaan, maar dat was het ook waard geweest. Gezelligheid troef in de Huiskamer Mill tijdens de kerstbrunch 2019. Liefst vijftig (!) aanmeldingen had de organisatie van de Huiskamer Mill ontvangen voor de kerstbrunch.

De, in kerstsfeer ingerichte activiteitenruimte van de Wester, was al om 12.00 uur gevuld met gasten, die vooraf hadden gereserveerd.

Om 12.30 uur waren bijna alle 50 plaatsen bezet. Na een inleidend woordje van het bestuur opende een vrijwilliger de maaltijd met een toepasselijk gedicht. De gasten genoten zichtbaar van het lekkers wat hen werd aangeboden. Onze vrijwilligers waren voldaan en zeer tevreden bij het overzien van deze mooie middag.

Immers elke vrijdag is de Huiskamer van 10.00 uur tot 16.00 uur open om samen te komen voor koffie drinken en een spelletje te doen of gewoon te kletsen.

Vanwege de enthousiaste reacties gaat de Huiskamer Mill zich dan ook in het nieuwe jaar ervoor inspannen om een dergelijke bijeenkomst meerdere malen per jaar te organiseren, met het wijkgebouw “de Wester” als uitstekende ontmoetingsplek.

Dit kan alleen met voldoende vrijwilligers opgepakt worden. Daarom doen we ook een oproep aan mensen die zich hiervoor willen inzetten. Je kan altijd bellen naar Diny v.d. Linden tel. 452557 Of Truus Olcay tel. 452043.