Geïnteresseerd in het bijenvolk en in het houden van bijen? Dan is de Basiscursus Imkeren een mooie start. Leer in de periode van voorjaar tot herfst de beginselen van het imkervak.

Dit jaar organiseert de imkervereniging Mill in samenwerking met de imkervereniging Oeffelt, een basiscursus imkeren. De cursus is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft in bijen of er over denkt om zelf bijen te gaan houden. De cursus omvat de belangrijkste aspecten van het houden van bijen. Van de voorjaarsinspectie tot het kweken van een jong volk tot het slingeren van honing. Als u de cursus gevolgd hebt weet u wat het inhoudt om bijen te houden en bent u redelijk in staat dit zelf ook te doen. Verrassingen zullen er altijd komen maar dat geldt zelfs nog voor de meest ervaren imker. Bijen houden zal daarom nooit saai of eentonig worden. Daar zorgen de bijen wel voor.

Bent u geïnteresseerd?

Stuur dan een mailtje om u in te schrijven of voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag opgeven vóór 16/02. We starten eind februari met de cursus.