Inmiddels zijn er genoeg kaarten verkocht om de Telebingo bij de Lokale Omroep Mill op 27 april door te laten gaan. Er zijn nog kaarten beschikbaar dus als u nog mee wilt doen dan kan dat. Maar zorg dat de betaling voor komende zaterdag 12.00 uur binnen is!

Onderstaand de regels om mee te spelen:

  • Bingo kaarten zijn NIET verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen en ook NIET in de studio in Myllesweerd.
  • Als u mee wilt spelen kan dat alleen door het verschuldigde bedrag (Eur 10,- per kaart) over te maken op bankrekening NL83 Rabo 013.43.19.990 t.n.v. Lokale Omroep Mill. Vergeet daarbij niet het adres te vermelden waar de kaarten bezorgd moeten worden.
  • Na ontvangst van de betaling ontvangt u de bingokaart(en) in de bus. Meespelen kan alleen binnen de Gemeente Mill en Sint Hubert. Uw betaling dient uiterlijk zaterdag 25 april 12.00 uur bij ons binnen te zijn.
  • Er worden 5 rondes gespeeld. De eerste 4 rondes is de prijs Eur 100,- en de 5e ronde Eur. 350,-. De prijswinnaars krijgen dit bedrag op hun bankrekening gestort. Er worden dus geen waardebonnen uitgegeven.

Wij realiseren ons dat het wellicht voor ouderen op deze manier wat lastig is maar wellicht is het mogelijk om iemand te vragen om het geld over te maken. Vandaar dat het belangrijk is dat in de omschrijving het adres vermeld wordt waar de kaarten bezorgd moeten worden.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.