Vanaf 1 juni zal de horeca weer de deuren openen. Zo ook Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill.

Vanaf die dag kan men er weer terecht op zowel het terras als binnen voor een drankje, gezellig buurten, een hapje en... feesten! Want Hanneke, Stephan en Patrick organiseren er ook een aantal themafeesten in juni. Dit voor een all-in prijs en uiteraard met in achtneming van de geldende RIVM-maatregelen.

Themafeesten

Zo zijn er op de zaterdagen in juni vanaf 21.30 uur all-in themafeesten zoals een Hollandse-avond, Oktoberfest en een Eighties-party. Dit compleet met drankjes en hapjes. De muzikale omlijsting op deze themafeesten is in handen van DJ Maarten de Groot. Ook aanstaande maandag 1 juni zal hij de muziek verzorgen tijdens de heropening. Op die dag is er een all-in tarief met hapjes en drankjes waarvoor u kunt reserveren om aan te schuiven van 15.00 uur tot 19.00 uur of van 19.30 uur tot 23.30 uur. Reserveer tijdig, vol is vol.

Reserveren

Meer weten of reserveren voor een van de blokken van aanstaande maandag 1 juni of een van de themafeesten in juni? App naar 06 20 158 727. Voor meer informatie rond mogelijkheden, voorwaarden en tarieven kunt u ook terecht op www.lagerhuismill.nl.