In de planning van Wandelsport Vereniging Amicitia staat opgenomen de start van de winterserie op 22 november en de volgende wandelingen. Door de maatregelen van de overheid i.v.m. COVID- 19 is dit moeilijk te verwezenlijken.

Dus helaas hebben we als WSV Amicitia moeten besluiten om in ieder geval de wandelingen van 22 november en 20 december 2020 te annuleren. Hopelijk kunnen we op 3 en 31 januari 2021 de wandeltochten wel organiseren. Ook vervalt zeker tot en met 18 november het donderdagavond wandelen. Voor actuele informatie raadpleeg onze website www.wsvamicitia.nl.

Het is voor iedereen belangrijk om toch in beweging te blijven dus maak die wandeling, liefst elke dag, minstens een half uur en houd minimaal 1,5 meter afstand van een ander.

We vinden het erg fijn dat we benadert zijn door Ontdek Mill voor het ontwerpen van een wandeltocht door onze gemeente, van wensboom tot wensboom. De hele tocht is ongeveer 23 kilometer, maar kan in gedeeltes worden gelopen. Het is de bedoeling dat u dit op eigen gelegenheid coronaproof doet. We zijn bezig met de uitwerking hiervan. Te zijner tijd voor meer informatie raadpleeg dan www.4wensbomen.nl of de berichten in de Neije Krant.