Het Oranje Fonds organiseert ook dit jaar weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Zorgcentra Pantein is op zoek naar mensen die op vrijdag 28 of zaterdag 29 mei 2021 in haar zorgcentra de handen uit de mouwen willen steken.

Uiteraard is het deze editie extra belangrijk dat NLdoet op een veilige manier plaatsvindt. Zorgcentra Pantein en de vrijwilligers zorgen er samen voor dat de activiteiten coronaproof worden uitgevoerd.

In Op ’t Hoogveld in Sint Anthonis of Castella in Cuijk kunt u meehelpen om huiskamers of andere gezamenlijke ruimtes op te knappen. Mensen met groene vingers zijn van harte welkom om tuinklussen uit te voeren bij Madeleine of Symfonie in Boxmeer, Castella in Cuijk, Aldenhorst in Mill en De Lookant in Wanroij.

En vindt u het leuk om een high tea te verzorgen voor de bewoners van Madeleine in Boxmeer, Castella in Cuijk of Norbertushof in Gennep, meldt u dan snel daarvoor aan. Baktalenten kunnen in Castella in Cuijk taarten of pannenkoeken komen bakken.

Kijk voor meer info en aanmelding op www.zorgcentrapantein.nl.