Afgelopen week schreef de organisatie van de dorpsquiz Zuuk ut mar uut 2021 in Mill het 51e team in. Inschrijven kan overigens nog tot 26 september. Maar hoe eerder men laat weten deel te nemen, hoe eerder de voorpret van deze gezellige dorpsquiz zal beginnen. De werkgroep is volop bezig met het bedenken en uitwerken van vragen en opdrachten. Zij laten nu alvast weten dat Zuuk ut mar uut op zaterdag 2 oktober een editie zal worden die men beslist niet mag missen, dus...

Zuuk ut mar uut

De dorpsquiz Zuuk ut mar uut is een activiteit van Stichting Activiteiten Mill (SAM) en zal zaterdagavond 2 oktober gehouden worden. Op deze avond kan een vertegenwoordiger van elk deelnemend team tussen 19.00 uur en 19.30 uur bij café zaal ’t Heike aan de Leeuwerikstraat in Mill het vragenboekje ophalen. Zuuk ut mar uut bestaat uit 11 verschillende (nieuwe) rubrieken. Uiterlijk 23.30 uur dient het boekje weer ingeleverd te worden bij ‘t Heike. Die avond kan iedereen er met anderen dan al gezellig napraten en borrelen. Op vrijdagavond 8 oktober zal in café zaal eeterij Libre aan de Langenboomseweg vanaf 20.30 uur een feestavond zijn met prijsuitreiking.

Deelnemen

De organiserende werkgroep binnen SAM adviseert een team uit minimaal 8 personen te laten bestaan, om alle vragen en opdrachten ook binnen de beschikbare tijd te kunnen verwerken. Per team dient er minimaal 1 inwoner uit het kerkdorp Mill te komen en minimaal 18 jaar te zijn. Kosten om deel te nemen bedragen 10,00 euro per team. Inschrijven kan tot zondag 26 september door naam contactpersoon, adresgegevens, telefoonnummer en team-naam te mailen naar de organisatie. Hierna komt er een bevestiging met meer informatie per mail retour.

Meer weten?

Like dan de Facebookpagina van Zuuk ut mar uut en zie www.beleefhetinmill.nl.