Wil je zelf ook eens een 3D printer uitproberen? Of wil je met jouw kind robots uitproberen? Dat is nu mogelijk tijdens de TechLab Experience in de Bibliotheek Mill! Tijdens de Week van de Mediawijsheid opent het TechLab gedurende 4 middagen haar deuren, voor alle leeftijden. Loop dus gezellig binnen en ga aan de slag met technologie en nieuwe media!

Tijdens de TechLab Experience kun je allerlei materialen zelf uitproberen, zoals een robot, LEGO en een Green Screen. Normaal is het TechLab alleen toegankelijk voor kinderen, maar iedereen kan dit keer mee doen: kleuters, kinderen, jongeren én volwassenen.

De TechLab Experience is van 8 t/m 11 november van 14.30 tot 17.00 uur geopend. Je hoeft geen ervaring met technologie te hebben, dit is juist jouw uitgelezen kans om allerlei gadgets uit te proberen. De getrainde en ervaren ‘Technauten’ helpen jou graag op weg met de robots, LEGO, coderen, film maken en de 3D printer. Aanmelden is niet nodig, je kunt deze middagen gewoon binnenlopen. Deze TechLab Experience is gratis toegankelijk, iedereen is welkom! Kijk op www.biblioplus.nl/techlab voor meer informatie.