Zondag 17 juli was het eindelijk zover. Dansschool Keep on Movin’ stond voor 2 volle zalen in Myllesweerd in Mill met de show: Dancing around the world! Maanden lang hebben wij en onze leden hier naar toe geleefd, en het was dan ook in een woord GEWELDIG! We kunnen dan ook niet beschrijven hoe trots we zijn op iedereen die heeft meegedanst en heeft meegeholpen op deze dag.

Op zaterdag 16 juli hebben we onze generale repetities gehad met iedereen die mee deed aan onze Show. Iedereen die mee deed aan onze show mocht nog voor de laatste keer oefenen op het podium in Myllesweerd in hun prachtige kostuums. Nadat we alles hebben doorgenomen, waren we er dan met zijn alle helemaal klaar voor om op zondag 17 juli 2 shows te draaien! Onze eerste Show startte om 11:00 en onze tweede show startte om 13.30 bij Myllesweerd in Mill.

Als entree ticket kreeg je een boarding pass voor onze eigen Keep on Movin’ Airlines. Het publiek werd meegenomen in een reis om de wereld met fantastische dansen, prachtige kostuums, muziek en video. Het totaalplaatje was helemaal compleet en iedereen had er erg veel zin in.

Achter de schermen waren Alle kinderen, jeugd, volwassenen en begeleiding verdeeld over de kleedkamers en zalen in Myllesweerd. Als ze niet aan het optreden waren, waren alle kinderen bezig met kleuren en knutselen voor onze Keep on Movin’ kleurwedstrijd! We hebben ontzettend veel tekeningen ontvangen en deze week worden de winnaars bekend gemaakt van de Kleurwedstrijd. Tussen de Shows door hadden we een pauze, tijdens de pauze kreeg iedereen een lunch van Dansschool Keep on Movin’. We konden dan ook even na praten over show 1 en ons ook weer voorbereiden voor show 2. Wat was het weer super fijn dat we na 3 jaar weer grote shows konden draaien voor groot publiek! Alle dansers en danseressen hadden veel plezier en waren enthousiast, hier krijgen wij veel energie van en we zijn dan ook al begonnen met onze ideeën voor de shows in 2023.

Al met al was het een geweldig weekend en we willen dan ook alle dansers en danseressen, begeleiding achter de schermen, Mike voor licht en geluid, Wim de Camera man, Vera Anna fotografie, publiek en Myllesweerd bedanken voor een geweldig weekend! Wij gaan nog even nagenieten van dit weekend.

Deze week is onze afsluiting week van het dansseizoen 2021-2022, met alle kids groepen gaan we gezamenlijk afsluiten met waterspellen activiteiten op de tennisbaan in Sint-Hubert. Ook gaan we het dansseizoen op een leuke manier afsluiten met al onze volwassen groepen en kijken we alweer uit naar het volgende seizoen.

Dansseizoen 2022-2023 start vanaf 5 september. Wil jij ook graag meer informatie kijk dan op www.keeponmovin.nl of op onze facebook pagina: Dansschool Keep on Movin’ voor andere vragen of aanmelden 2 gratis proeflessen bel of stuur een berichtje naar: 0650920031.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer vakantie!

Groetjes Dansschool Keep on Movin’