Duitse meezingers, genoeg bier (en andere drankjes) en een heerlijke Oktoberfest sfeer, dat alles en meer staat zaterdagavond 1 oktober op het programma van Myllesweerd in Mill.

De werkgroep activiteiten van Myllesweerd vond het tijd worden voor een heus Oktoberfest maar ook moest het iets interactiefs zijn. Wel nu, dat is gevonden in het combineren van de sfeer en gezelligheid van een Oktoberfest met een Biercantus. Iedereen kan )als men wil) meezingen met alle bekende feestnummers die live gespeelt zullen worden. Tickets voor deze avond kosten 12,50 euro en dat is inclusief een consumptie en boekje met alle teksten van nummers die op het programma staan. Haal tickets op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 of koop ze via www.myllesweerd.nl.

De zaal van Myllesweerd zal zaterdag 1 oktober helemaal in de juiste sfeer worden ingericht. Denk aan lange tafels en banken, de passende Oktoberfest aankleding, een Cantusleider en een live band met de juiste muziek op het podium. De muziek wordt verzorgd door de uiterst ervaren Oktoberfest en Biercantus band Party Criminals. De band bestaat uit vijf doldwaze, gemoedelijke Belgische en Nederlandse muzikanten die de ene na de andere Oktoberfest hit op je af zullen vuren. lederhosen en dirndls zijn niet verplicht, maar mag uiteraard wel.

Meer weten over deze en alle andere activiteiten, theatershows en films in Cultureel Centrum Myllesweerd? Volg ze via social media en zie regelmatig www.myllesweerd.nl.