Vrijdag 21 oktober vierden de kinderen op de Kameleon Happy Halloween.

De tweejaarlijkse themadag, die normaliter aan het einde van het schooljaar plaatsvindt, was voor de afwisseling een keertje naar voren gehaald, zodat iedereen in de sfeer van Halloween konden feesten. Dat het een geslaagde dag is geworden, is wel duidelijk.

In school liepen de kinderen, leerkrachten en hulpouders uitgedost rond als spookachtige figuren; heksen, duiveltjes, zombies etc.

De ochtend begon met een gezamenlijke opening middels het spel: Wie van de drie is de echte Vogelverschrikker? Kinderen van de leerlingenraad en een aantal teamleden konden door het stellen van de juiste vragen ontdekken wie nou de echte vogelverschrikker was.

Nadien gingen de kinderen in kleine groepjes allerlei workshops bezoeken. Pompoenen van 'Jur uit Mill' werden uitgehold en versierd, er werd een spookachtige escaperoom bezocht en marshmallows werden geroosterd boven een echt vuurtje. Verschillende dansjes werden ingestudeerd door Mandy en Kelly van Dansstudio Kelly Dance uit Mill. Daarnaast konden de kinderen spannende spelletjes spelen en zich laten schminken.

Tussen de middag genoten de kinderen van een heerlijke Happy Halloween Lunch.

De dag werd wederom gezamenlijk afgesloten, alle kinderen mochten hun prachtige ingestudeerde dans op het podium vertonen en de mooist verklede Happy Halloween werd bekend gemaakt. 

Het was een geweldige geslaagde themadag, mede dankzij de hulp van heel veel enthousiaste ouders.