Onlangs kondigde Myllesweerd aan dat de beste tribute band van Nederland ‘Queen must go on’ er te zien is. Dat resulteerde in een enorme run op tickets.

De show op zaterdagavond 4 maart was dan ook snel uitverkocht. Maar er is een 2e show toegevoegd aan de agenda en wel op zondag 5 maart, deuren open om 19.00 uur en de show start om 19.30 uur. Tickets kosten 25,- euro en dat is inclusief een consumptie. Reserveer tijdig via www.myllesweerd.nl.

Queen must go on

Queen Must Go On is met recht een van de meest sensationele Queen tributeband van ons land. Op 19 februari 2022 won deze band met glans de finale van het SBS6-programma The Tribute, Battle of the Bands. Jury en publiek werden omvergeblazen door de performance en energie van de bandleden. Zaterdagavond 4 maart 2023 avond komt de band naar Theater Myllesweerd in Mill en verrast je met een complete Queen-ervaring vol overgave! Vier gepassioneerde muzikanten brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie. Voor de echte Queen-sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel.

Queen Must Go On bestaat uit zanger Ward Palmen, gitarist Ralph Derksen, bassist Geert Horvers en Erwin van Welie achter het drumstel. Het viertal neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals Don't Stop Me Now, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The Show Must Go On komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band. De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen hits, maken dit tot een ware beleving.
Bij dit concert zijn er alleen staanplaatsen.

Reserveer tijdig

Haal tickets bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of reserveer deze zonder extra reserveringskosten direct online. Surf hiervoor naar de agenda op www.myllesweerd.nl.