Vanavond, woensdagavond 15 februari is het in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill weer tijd voor het Filmhuis. Dit keer is de film “Kom hier dat ik u kus” te zien.

De film start om 20.00 uur en de deuren van de filmzaal gaan 19.45 uur open. Tickets kosten 9,- euro en dat is inclusief een consumptie. Deze tickets zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd en zonder extra kosten ook online te reserveren via de agenda op www.myllesweerd.nl.

Kom hier dat ik u kus

Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto-ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Het wordt haar manier van leven. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat de wereld gevuld is met ego’s en eigendenkers en dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

Verfilming van de gelijknamige bestseller van de Vlaamse Griet Op de Beeck door documentairemakers Lubbe Bakker en Van Koevorden (Ne me quitte pas), die hiermee hun zeer geslaagde fictiedebuut maken. Gespeeld door een Vlaamse topcast.

Meer weten over de films, theatershows en tal van andere activiteiten in Myllesweerd? Volg ze via social media en zie www.myllesweerd.nl.