Dit jaar organiseren we als Stichting Kinderfeesten Mill een speciale editie van Koningsdag, we sluiten met ons programma namelijk aan bij het mooie initiatief van ‘24uurvoorKWF’.

Millse kinderen kunnen zich laten sponsoren om aan 6 soorten estafette-onderdelen mee te doen en daarmee geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Zo zamelen we geld in voor onze lokale sporters die in juni mee gaan doen met de Alpe D’HuZes.

Tussen 11:00 en 13:30 gaan we non-stop: voetballen, dansen met KellyDance, medailles maken, schilderen met échte kunstenaars, bellen blazen en hardlopen. 

Laten we er samen een mooie, verbindende, creatieve en sportieve dag van maken. Met z’n allen voor een heel goed doel. 

Doe jij ook mee?

Neem je ingevulde sponsorkaart (deze staat op de achterkant van de flyer) en je ingezamelde geld mee, dan zorgen wij voor de activiteiten, een broodje knak, ranja en natuurlijk een leuke beloning voor alle inzet!

De flyers zijn op school en op de Millse kinderdagverblijven uitgedeeld. Zit jouw kind buiten Mill op school, of gaat het (nog) niet naar school of een KDV dan kan er een flyer opgehaald worden bij de Primera in Mill.

Tot op 27 april! 

Wij starten met het kinderprogramma op Koningsdag om 10:00.

De “24 uur” begint op 26 april om 17:00.

www.24uurvoorkwf.nl