Dit weekend, zaterdag 3 juni is het weer zover. Scouting Mill zal die dag haar jaarlijkse Flessenactie houden. En dit jaar halen zij niet alleen flessen, maar ook statiegeldblikjes op. Dus vanaf nu houden wij geen Flessenactie, maar een Statiegeldactie!

Dus draagt u Scouting Mill een warm hart toe, laat uw flessen en blikjes dan staan voor onze leden. Zij komen ze graag ophalen!

De leden van de Scouting zullen tussen 10.00 en 14.30 uur langs de deuren gaan. U herkent onze leden aan de Scoutingblouse die zij dragen.

Door het inzamelen van de flessen brengt Scouting Mill geld bij elkaar om activiteiten voor haar leden te kunnen bekostigen. Waardoor de Scouting als goedkope vrijetijdsbesteding behouden kan blijven en er zoveel mogelijk kinderen en jongeren aan mee kunnen doen.

Daarnaast is het inzamelen van geld voor een goed doel een goede les voor de financiële opvoeding en leren de kinderen de waarde van geld kennen. Het kind leert dat je moet werken voor je geld, dat het fijn is om als groep samen een doel na te streven en om onbaatzuchtig te zijn.

Aangezien het voor onze leden niet mogelijk is om alle huizen in Mill langs te gaan, staat er centraal in het dorp, bij de Albert Heijn en de Jan Linders, een kraampje. Hier kunt u uw flessen en blikjes inleveren tussen 10.00 en 14.30 uur voor het goede doel.

Ook kunt u hier verdere informatie krijgen over Scouting Mill. Scouting staat voor uitdaging en zelfstandigheid! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee kinderen en jongeren worden uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen.

Dus wil uw kind graag wekelijks aansluiten bij diverse toffe en uitdagende outdoor activiteiten, spreek ons dan gerust aan of kijk op www.scoutingmill.nl. Ook is het mogelijk om 3 proeflessen te volgen en uit te vinden of er een echte Scout in uw kind schuilt.

Wilt u als vrijwilliger een bijdrage leveren aan deze mooie organisatie, dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met onze voorzitter op telefoonnummer 06-2269 1488.