Vrijdagavond 22 maart is het in Myllesweerd weer tijd voor Pepe’s pubQuiz. Een meer dan leuke quiz voor team van 4 personen. Deze ongetwijfeld ook humoristische avond start om 20.00 uur.

Teams kunnen inschrijven voor 20,- euro per team. Dit kan via de agenda op www.myllesweerd.nl of aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Verzamel je gezellige en vooral superslimme vrienden, buurtgenoten, teamgenoten, collega's en kom quizen! Ja, die betweter kun je nu ook eens meenemen ;) In teams van 4 personen ga je de strijd aan. Pepe's pubQuiz weet zich te onderscheiden van "de rest" door te werken met beeld en geluid. Elke vraag komt bijvoorbeeld op het scherm. Bij elk "denkmoment" is er een ondersteunend muziekje, dat de sfeer is. En ze onderscheiden zich in originaliteit.

Er zijn voor deze avond ook arrangementen bij te boeken. Bock bieren + bittergarnituur en/of Wijn + bittergarnituur. Indien gewenst kan men vooraf zelfs genieten van een theatermenu in ’t Centrum tegenover Myllesweerd. Een complete, gezellige avond uit dus! Zie www.myllesweerd.nl.