Vrijdag 1 maart was de Open Avond van Merletcollege Mill. Voor groep 8-leerlingen is het nu een belangrijk moment om hun schoolkeuze te maken.

Tijdens deze laatste Open Avond kregen bezoekers de kans om de school te ervaren, docenten en leerlingen te ontmoeten en deel te nemen aan verschillende activiteiten in de diverse klaslokalen. 

Zo was het mogelijk om te metselen, nagels te laten lakken en proefjes te doen bij Mens & Natuur. Naast het proeven van de sfeer kon er ook echt geproefd worden van de zelfgemaakte hapjes uit de leerkeuken. 

Voorgaande jaren konden enthousiaste leerlingen zich direct aanmelden voor een middelbare school. Dit jaar moet iedereen nog even wachten. Dit schooljaar is er een landelijke aanmeldweek van 25 t/m 31 maart 2024. Ouders melden hun kind tijdens deze week aan met een digitaal aanmeldformulier. Op dinsdag 26 maart is iedereen welkom om het aanmeldformulier op school door te nemen en definitief te maken. 

Voor meer informatie over het aanmeldproces tijdens deze landelijke aanmeldweek kunnen geïnteresseerden terecht op de website van het Merletcollege.