Unieke samenwerking met Wijchens koor en Millse trompettisten krijgt vervolg met Passieconcert in Millse kerk. Zaterdag 23 maart, 19.00 uur, toegang gratis.

Het koor, met maar liefst 100 zangers en zangeressen, heeft er zin in! Onder de bezielende leiding van Trees Rutten heeft het koor prachtige popnummers en ballads ingestudeerd voor dit fantastische optreden.

Toen Trees Rutten ‘The Passion’ in 2011 voor het eerst op televisie zag, werd ze geraakt door het format. Het lijdensverhaal werd verteld in het licht van deze tijd. De Paastijd, tijd van bezinning. Maar wat weten we daar eigenlijk nog van? De tijd dat de kerken vol zaten en het Paasverhaal verteld werd, is voorbij. Toch zoeken oudere, maar ook jongere mensen een manier om het te beleven. Het gaat niet over die extra vrije dagen of erop uit trekken met je gezin of je vrienden. Door ‘The Passion’ beleven we dat er een wereld is waarin het niet allemaal vanzelf gaat. Mensen blijven oorlog voeren, er is haat en geweld. We zoeken daarom naar geborgenheid, liefde, een rustpunt. Want er is immers ook veel goeds in de wereld. En dat is wat ‘The Passion’ doet voor Trees.

Trees heeft, samen met haar POPkoor Event, op haar eigen manier vorm gegeven aan ‘The Passion’ en in 2016, 2017 en 2019 haar eigen Passieverhaal tijdens vier uitverkochte theatervoorstellingen kunnen realiseren. Eind 2019 was er ook nog een schitterend Kerstoptreden in de bomvolle Millse kerk. Er kwamen ontzettend veel positieve reacties en het Millse kerkbestuur stelde de vraag om rond Pasen 2020 ‘De Passie’ nog een keer op de planken te brengen. Met zoveel enthousiaste reacties van het publiek op hun kerstoptreden, heeft het koor daar positief op gereageerd. Helaas kon het in 2020 niet doorgaan, maar een volgend Kerstoptreden in 2022 wel. En dan nu, 23 maart 2024 kunnen ze dan eindelijk het Passieverhaal brengen in Mill.

‘De Passie’, hier en daar in een modern jasje gestoken met schitterende songs, gezongen door koor en solisten, m.m.v. trompettisten Ad Goossens en Willem Hermans.

U bent van Harte welkom! 

Zaterdag 23 maart, 19.00 uur
Willibrorduskerk Mill

Toegang gratis