Een avondje lachen en genieten van bijzondere liedjes, dat is gegarandeerd bij deze eerste theatershow van Piet van Eeghen. Zaterdagavond 13 april speelt hij deze show vanaf 20.15 uur in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Tickets kosten 17,50 euro en deze zijn verkrijgbaar aan de balie van Myllesweerd en ook direct online te bestellen via de agenda op www.myllesweerd.nl.

Vrijwel uit het niets won autodidact en wiskundeleraar Piet van Eeghen de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival 2022. De Telegraaf sprak over een heerlijke podiumpersoonlijkheid en prees zijn virtuoze taalgebruik en onnavolgbare timing. Ook Theaterkrant was lovend: ‘een allround performer die zowel een uitstekende conferencier als een begenadigd muzikant (gitaar en piano), componist en liedtekstdichter [is]. Als die gast net zo leuk is voor de klas als op het podium dan zijn zijn leerlingen te benijden.’

In zijn debuutvoorstelling De Verlichting Nabij leert het publiek Piet kennen door middel van zijn absurdistische liedjes en van subtiele ironie doorspekte conferences. Hij verovert de zaal met zijn charme, deelt zijn bizarre hersenspinsels met het publiek en neemt zijn geest schaamteloos onder de loep in De Verlichting Nabij.

Check voor meer informatie over deze show en hetgeen er dit seizoen nog meer op het programma staat in Myllesweerd via de agenda op www.myllesweerd.nl. Check daarnaast ook de socials van Myllesweerd voor de meest actuele ontwikkelingen en geboekte shows.