Henk en Wilma de Klein, en Harry Janssen vieren bij Hart in Actie de bijzondere mijlpaal van 25 jaar lidmaatschap.

Het was een feestelijke avond bij Hart in Actie toen voorzitter Guus Fonteijn de jubilarissen in het zonnetje zette. Henk en Wilma de Klein, evenals Harry Janssen, werden hartelijk gefeliciteerd ter gelegenheid van hun 25-jarig jubileum. Secretaris Mieke van de Kolk overhandigde Henk en Wilma een prachtig boeket bloemen als blijk van waardering voor hun toewijding en betrokkenheid bij Hart in Actie. Harry was eerder thuis bezocht en kreeg daar een mooi boeket bloemen overhandigd.

Terugblik op de Algemene Ledenvergadering van 15 maart 2024

Op 15 maart 2024 vond de Algemene Ledenvergadering van Hart in Actie plaats, waarbij diverse onderwerpen aan bod kwamen.

Tijdens de mededelingen werd gemeld dat onze vereniging momenteel 77 leden telt, wat een stijging van 4 leden betekent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Een bijzonder punt van aandacht is de deelname van onze wandelvoetballers aan de Sportmarkt van Uniek Sporten op 5 april in Boxmeer, waar zij met trots Hart in Actie gaan vertegenwoordigen.

Bij alle huisartsen, fysiotherapeuten en diëtisten in het Land van Cuijk zijn brieven en folders overhandigd om Hart in Actie onder de aandacht te brengen en te promoten.

Naast deze activiteiten werd ook het financieel verslag over 2023 besproken en goedgekeurd.

Een hoogtepunt van de avond was de herverkiezing van Bjorn van de Weem als penningmeester en Wilma de Klein als coördinator van de sportleiders en contactpersonen, waarbij beide kandidaten met algemene stemmen en onder applaus werden herkozen. Na afloop van de vergadering werd er gezellig na gekletst met een hapje en een drankje.

De Kracht van Beweging met Hart in Actie!

Voor een gezond en vitaal leven gelooft men bij Hart in Actie sterk in de positieve effecten van beweging, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau. Het aanbod aan aangepaste sportactiviteiten, zoals wandelvoetbal en volleybal, is ontworpen om een brug te slaan tussen verschillende generaties en vaardigheidsniveaus, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan genieten van de voordelen van regelmatige lichaamsbeweging.

Gezondheidsvoordelen

Regelmatige lichaamsbeweging heeft een directe impact op je welzijn. Het helpt niet alleen bij het behouden of bereiken van een gezond gewicht, maar versterkt ook je hart, verbetert de bloedsomloop en verhoogt de weerstand tegen ziektes. Beweging kan zelfs ontstekingen verminderen, wat een positief effect heeft op je algehele gezondheid.

Sociaal Contact

Bij Hart in Actie draait het niet alleen om sporten. Na afloop van de activiteiten is er gelegenheid om samen te zijn, te praten en te ontspannen onder het genot van een drankje. Het sociale aspect van onze vereniging versterkt niet alleen je lichaam, maar ook je verbinding met anderen.

Kom in Beweging!

Dus waar wacht je nog op? Kom in beweging en ontdek de vele voordelen van sporten bij Hart in Actie! Of je nu op zoek bent naar een leuke manier om fit te blijven, sociale contacten wilt opdoen of je brein gezond wilt houden, bij ons ben je prima op je plaats. We heten je van harte welkom!

Op de dinsdagavonden wordt wekelijks in de Wester in Mill gesport van 19:00 uur tot 20:00 uur en van 20:00 uur tot 21:00 uur. Er wordt dan volleybal gespeeld.

Op de donderdagavonden is er in de Wester in Mill wandelvoetbal van 18:00 uur tot 19.00 uur. In de Wester in Mill en in de Wis in Langenboom wordt volleybal gespeeld van 19:00 uur tot 20.00 uur. 

Aanmelden of meer weten

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website https://hartinactiemill.nl. Je kunt ook terecht bij Wilma de Klein: telefoon 06 - 10125101 en voor wandelvoetbal bij Johan Verheijen: telefoon 06 - 16838713.