Samen met vrienden, familie, buurtgenoten of met wie dan ook genieten van diverse cabaretiers, hapjes en gezelligheid? Dat kan zondagmiddag 5 mei vanaf 14.30 uur in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Kosten bedragen 30,- euro per persoon en dit is inclusief een heerlijke borrelplank. Myllesweerd zal zorgen voor een sfeervolle setting voor een gezellige middag. Let op, zij zorgen vooraf voor een tafelindeling. Het is dus belangrijk om de tickets van je gezelschap in 1 keer te bestellen. Dit kan via de agenda op www.myllesweerd.nl.

TRYO oftewel “trio cabaretiers try-outen”, is een middag vullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaretfestivals en gevestigde namen die bij TRYO komen try-outen voor hun nieuwe voorstelling. De avond wordt gepresenteerd door een cabaretier die het publiek mee neemt in het try-out proces.

Zie voor meer informatie over deze en alle andere shows en films www.myllesweerd.nl.