“Prettig Gestoord” een leuke titel voor een leuk avondje uit, waarin veel gelachen werd! De enthousiaste theatergroep “Comedie Campagne” speelde op vrijdag 4 maart een klucht van John Lanting. Een voorstelling vol deuren, complexe relaties, persoonsverwisselingen en pikante en komische taferelen. 

Lambert en Eddy hebben samen een juwelierszaak. Lambert komt thuis en bereidt zich voor op een rustige nacht. Niet wetende dat zijn, op de versiertoer zijnde compagnon Eddie, tijdens een van deze amoureuze spelletjes, niet alleen de naam van Lambert hanteert, maar tevens zijn auto leent. Als de auto wordt gestolen, worden er een aantal hilarische gebeurtenissen in werking gezet...

Onder de ruim honderdzestig bezoekers bevonden zich ook de jeugdspelers van onze eigen Millse toneelgroep Miamtoca. Zij wilden natuurlijk erg graag met Bartho Braat (bekend van meer dan 25 jaar Goede Tijden) en Arijan van Bavel (alias Adje) op de foto.

De volgende theatervoorstelling is op zondag 20 maart, dus reserveer deze datum alvast in je agenda. Zie www.myllesweerd.nl voor meer informatie.