Bij het Glasvezel informatiepunt in Wijkaccommodatie De Wester kunt u iedere woensdag avond (tussen 19.30 en 21.00) terecht voor al u vragen over glasvezel. De Informatieavond van LVCNET in Mill is op dinsdag 2 mei om 19.00 uur in Myllesweerd.

Glasvezel informatiepunt

De afgelopen weken is er al verteld LVCNET en glasvezel. Maar begrijpelijk zijn er ook veel vragen. Daarom is er een glasvezel informatiepunt ingericht in Wijkaccommodatie De Wester in Mill. Hier kunt u terecht voor brochures van de verschillende providers én voor al uw vragen waarvan je op de www.lvcnet.nl of het glasvezelmagazine geen antwoorden vindt.
Het glasvezel informatie punt in De Wester is op woensdagavonden bemand van 19.30 tot 21.00 uur. Wilt u uw vragen persoonlijk stellen aan één van onze Millse glasvezel ambassadeurs kom dan op een woensdagavond naar De Wester. We helpen u graag verder.

Informatieavond LVCNET: maandag 2 mei, 19.00 - 21.00 uur Myllesweerd

Er zijn in de regio al een aantal informatieavonden over het glasvezelnet, geweest. LVCNET organiseert op maandag 2 mei een informatieavond in Myllesweerd van 19.00 tot 21.00 uur. Op deze informatieavond legt een projectleider van LVCNET uit waarom de noodzaak voor glasvezel zo hoog is, wat de kosten zijn en hoe overstappen in zijn werk gaat. Een goede internetverbinding is voor de leefbaarheid van Mill namelijk ook van levensbelang.
Er volgen nog 4 inschrijfavonden. De data hiervoor vind u op https://www.lvcnet.nl/informatie/avonden.

Waarom kiezen voor glasvezel?

Glasvezel is supersnel en zeer betrouwbaar. De huidige koperen netwerken kunnen de jaarlijkse internetgroei van 40% nauwelijks aan. Voor de regio is het ontzettend belangrijk dat er een complete glasvezeldekking komt. We verliezen onze status als interessante vestigingsregio voor bedrijven en ook voor de leefbaarheid is het van cruciaal belang. De problemen in het buitengebied en op de industrieterreinen zijn wel duidelijk, maar ook in de kernen komen we straks te kort. In sommige dorpen en wijken merken ze nu al de problemen. Er is nu een kans om dit grondig aan te pakken, glasvezel via ons LVCNET.

Glasvezelambassadeurs Mill