Zaterdag 16 april speelt Recall vanaf 21.00 uur een try-out optreden bij café Royal aan de Kerkstraat 35 - 37 in Mill. Toegang gratis.

De band bestaat uit een basisformatie van zes enthousiaste hobby muzikanten onder leiding van Theo Josemanders uit Langenboom.

Antoon Van Dongen uit Zeeland. Gitarist en zang.

Speelde al op jonge leeftijd in top 100 bands zoals: Amazing, Schamizera’s, The Sunny Stars, The Dutchman Selection. Was oprichter van gitaarclub Leyenda in Zeeland, vormde ook nog een duo met Annelieke Merx en ging ook alleen op pad als de Brabantse Urbanus. Ook gespeeld in een Combo van de gitaarclub en in een Country Workshop.

Harry Huibers uit de Reek. Drummer en zang.

Speelde vanaf zijn 9é diverse instrumenten bij de Reekse harmonie. Vanaf 18 jaar gitarist in een band uit Grave. Was werkzaam als docent en drummer bij de Avans Hogeschool in Den Bosch.

Tonny Hendriks uit Langenboom. Bassist en zang.

Als bassist begonnen in de jaren 60 band Desolation. Treed ook nu nog op met sixtees band ”Don’t Look Back”, ook met bluesband Tuesday Bluesday en Classicrockband Bulldog-Lt.

Theo Josemanders uit Langenboom. Leadzanger, saxophonist en keyboard.

Wilde al heel vroeg zanger worden en deed dat vervolgens bij de volgende top 100 bands zoals: Amazing, The Sunny Stars, The Dutchman Selection hierbij ook als bassist, Sesjun en de Melodica’s een Langenboomse band, bespeelde hier ook saxophoon. Laatste 12 jaar verder gegaan met Duo Fifty Fifty amusementsmuziek en het Duo Jones & Garrick met country repertoire. Nu nog steeds actief als One man zanger/keyboard met een breed repertoire.

Christien Holleman uit Langenboom. Leadzangeres, backingvocals en percussie.

Voor 4 jaar terug nog alleen maar wat zingen in bad en huiskamer. Na een jaar zanglessen genomen te hebben deed Christien een auditie bij het amusementsorkest Second Face uit Nijmegen waar Christien nu leadzangeres ben en ook percussie doe.

Ferdinand Kersten uit Langenboom. Sologitarist,saxophonist en zanger.

Op 11 jarige leeftijd begonnen bij Cecilia te Boxmeer met klarinet en trompet. Eerste band was “Les Nouveaux” als zanger van hoofdzakelijk Franstalige nummers. In 1969 werd de succesvolle band The Wheels opgericht die ongeveer 10 jaar heeft bestaan. Daarna nog in enkele bandjes gespeeld als “Tjot Idi” en “Live”. Rond 1980 succes met de band Label met o.a toetsenist René den Otter, met deze band zowat in alle grote discotheken gespeeld van Nederland en waren de vaste begeleiding band van Albert West. Op dit moment speel Ferdinand in The Wheels - Misty River Band.

Met deze muzikanten is in september 2015, bij het Senioren Hobby Centrum in Mill, de Senioren hobby band ontstaan. De doelgroep is mensen van deze leeftijd maar ook jongeren die hun muziek leuk vinden en dat is uit de jaren 60, en hedendaagse muziek.

Na een goede start is de band tot de conclusie gekomen dat de huidige naam niet helemaal past bij de doelstelling die de band voor ogen heeft. Ze hebben gekozen om met de nieuwe naam RECALL hobby band verder te gaan. Ze blijven als hobbygroep een onderdeel van het Senioren Hobby Centrum.