BZB

Zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016 is er aan de v.d. Bogaardweg in Mill weer het fameuze Tractor en Truck Pulling Weekend. Ale 2 de dagen is er ook voor kinderen het een en ander te beleven. Op zaterdagavond is er in de grote feesttent volop feest met Freeb (voorheen Free Beer) en BZB (Band Zonder Banaan). De kaartverkoop is ondertussen via www.millsepulling.nl begonnen.

Zaterdag 4 juni

De eerste Tractor en Truck Pulling wedstrijden starten op het evenemententerrein in Mill zaterdag 4 juni om 18.00 uur. Hiervoor kost een toegangskaartje 5,00 euro. Om 21.00 uur gaat er vervolgens in de grote tent een feest van start met Freeb in het voorprogramma en daarna BZB. Tickets hiervoor kosten in de voorverkoop 13,50 euro en aan de kassa (mits niet uitverkocht) 17,50 euro.

Zondag 5 juni

De zondag is een echte Familiedag met een Tractor Pulling en veel vermaak voor kinderen. Dit alles van 10.00 uur tot 18.00 uur. Aan de start van de pulling de ronkende motoren van de boeren-klasse, sport-klasse en specials. Voor de kinderen is er uiteraard ook volop vermaak. Een ticket voor de zondag kost 5,00 euro en kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.

Tickets zijn via www.millsepulling.nl te koop. Hier is ook de actuele informatie te vinden rond dit weekend vol ronkende tractoren en een super feestavond.