Op dinsdag 21 juni organiseert KBO Mill weer haar jaarlijkse dagfietstocht. Vertrek is om 9.30 uur bij Myllesweerd en we verwachten tussen 16.30 en 17.00 uur weer terug te zijn. Bij de start ontvangt ieder een flesje water en fruit, geschonken door Albert Heijn v.d. Ven uit Mill.

De tocht is 58.5 Km en we raden aan om personen die met hoge ondersteuning rijden om de oplader mee te nemen. Bij de eerste stop is er koffie of thee met Vlaai. Tussen de middag wordt een lunchpakketje bezorgd en daarbij serveren we koffie of thee met een tweede kopje of fris. Na de middag is er nog een stop waar ook koffie of thee of fris wordt geserveerd. Dit alles tegen een onkostenvergoeding van € 6,00 per persoon.
Vooraf opgeven bij Adriaan van Hout of Tien Weren t/m 15 juni. Als door slecht weer de tocht moet worden afgelast dan doen we dit al op maandag en wordt hij verplaatst naar 28 juni. Bij twijfel even bellen naar Adriaan van Hout, 0485 - 45 29 50.

Ontspanningsmiddag

We hebben nog geen afspraak kunnen maken voor de ontspanningsmiddag op vrijdag 17 juni. Kijk in het weekend van 11 juni op de LOM TV-krant en op 14 juni in de Neije krant, want daar staat het dan als het door gaat. Ook staat daar dan de verdere informatie zoals de tijd.