Op vrijdagochtend 22 juli zal de Nijmeegse Vierdaagse voor het eerst sinds 1966 weer de Gemeente Mill en Sint Hubert aandoen. Ter gelegenheid van de 100e Vierdaagse is er namelijk besloten (voorlopig) eenmalig de 55 kilometer afstand in het wandelschema op te nemen.

De buurtschappen die aan de route liggen, te weten De Bruggen, Karstraat, Oranjeboomstraat, Schoolstraat en de Beerseweg, zullen op 22 juli zorgen voor een feestelijk aangekleed parcours. Naast de deelname van de buurtschappen willen de andere organiserende partijen (Ondernemers Collectief Mill, Stichting Activiteiten Mill, WSV Amicitia en Ontdek Mill) van harte IEDEREEN uit de gemeente Mill en Sint Hubert uitnodigen om een bijdrage te leveren aan een feestelijk, gastvrij en gedenkwaardig parcours voor de wandelaars van de 55 kilometer route.

Deskundige jury

Een jury zal vervolgens op 22 juli alle deelnemers beoordelen en een prijs uitreiken voor de beste Millse Route Groeter. Er zijn twee categorieën; de groep en de individu. De onderdelen waar de jury op zal beoordelen zijn de volgende:

  • Thematiek - in hoeverre is het jaren ’60 thema doorgevoerd
  • Muziek - past de muziek bij het totaal
  • Aankleding - is er met zorg aandacht besteed aan de aankleding
  • Creativiteit
  • Promotie Mill - wordt onze gemeente op een positieve manier uitgedragen
  • Algehele sfeer - in hoeverre is de deelname leuk/bijzonder/uniek voor de wandelaars

Na jurering ontvangt de deelnemende groep - dit kan een stichting, organisatie, vereniging, familie of vriendengroep zijn - met het hoogste aantal punten een tegoedbon van € 250,- te besteden bij een van de bedrijven aangesloten bij het Ondernemers Collectief Mill. Denk aan het huren van een springkussen voor het jaarlijkse uitje, een BBQ etc. Voor de beste individuele deelnemer is er een tegoedbon van € 100,- van het Ondernemers Collectief Mill. 

Voor iedereen in onze gemeente!

We roepen dan ook hierbij alle muziekverenigingen, toneelverenigingen, sportclubs, de scouting, vriendengroepen, families, hobbyverenigingen, buurtschappen en creatievelingen op om je op te geven voor deelname aan deze bijzondere wedstrijd. Doe mee, wordt een schitterende Millse Route Groeter en zorg voor een onvergetelijke ervaring voor de wandelaars én maak tevens kans op die mooie prijs!

Meedoen?

Aanmelden kan tot 10 juli via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Millse Route Groeter. Bij het aanmelden graag het volgende aangeven:

  • Hoeveel personen doen er mee?
  • De gewenste locatie aan de route.
  • Hoeveel m2 denkt u/denken jullie nodig te hebben?
  • Een indicatie van het idee wat u/jullie willen uitvoeren.

De organisatie hoopt op veel enthousiaste aanmeldingen zodat we de wandelaars een prachtige ochtend bezorgen, tevens onze mooie gemeente op de kaart zetten en de regionale en landelijke pers halen.