Wij, de groep 8 kinderen van basisschool de LenS in Mill, willen jullie van harte welkom heten bij onze musical "Alles overboord".

Waar is het? Cultureel Centrum Myllesweerd Kerkstraat 3 Mill.
Wanneer? dinsdag 28 en woensdag 29 juni om 20.00 uur.
Hoe laat is de zaal open? 19.30 uur.
Entree: € 3,50 kaartjes zijn verkrijgbaar op school of voor aanvang aan de kassa.

Waar gaat onze musical over?

Cruiseschip ‘De Wereldreis’ staat op het punt te vertrekken. Iedereen die van kapitein Klots een gouden briefkaart door de brievenbus heeft gekregen mag mee op reis. Helemaal gratis! Van alle kanten stromen de mensen toe. Allemaal willen ze mee. Ze zijn geselecteerd! Ze zijn winnaars!
Het volle cruiseschip kiest al gauw het ruime sop. De stemming zit er goed in. Maar dan blijkt dat Kapitein Klots alle passagiers aan het werk zet. Er moet worden geboend, gestoft en gedweild.
Daarnaast doet de kapitein erg vaag over de reisbestemming, terwijl de reizigers allemaal een andere kant op willen. Er ontstaat al snel een dolle chaos. Vertel op, Kapitein! Waar gaan we heen?
Als de motor het ook nog begeeft en er geroeid moet worden, is het gedaan met alle vrolijkheid. Zeker als in de verte donkere onweerswolken samenpakken. Zal het cruiseschip de storm doorstaan? Lukt het de passagiers om goed samen te werken? En zal het doel van de reis worden bereikt?
Alle vragen worden beantwoord als u komt kijken naar onze prachtige musical.

Veel plezier enne... van harte welkom!