Vanaf het moment dat de Vierdaagse lopers komende vrijdag rond 7 uur het Mills grondgebied betreden, worden ze tot de laatste meter muzikaal begeleid. Dat niet alleen met jaren 60 muziek wat uit de luidsprekers zal schallen, maar ook door diverse live muzikanten.

Ook daarbij staat de jaren 60 centraal, want het is precies 50-jaar geleden dat de Vierdaagse door Mill kwam. Naast muziek wat past bij de jaren 60 is er ook versiering uit die tijd te zien, dragen toeschouwers kleding uit die tijd en ook zijn er auto’s uit de jaren 60.

Muziek

Qua live muziek begint het bij Kasteel Tongelaar al met Ad Goossens. In het centrum zal DJ Jack voor muziek zorgen, daarna passeren de wandelaars de Lokale Omroep Mill met interviews en muziek en op de hoek Burgemeester Verstraatenlaan en Schoolstraat staat Delamice. Dit is een bandje bestaande uit 3 broers Verstraten. Op de Beerseweg is op het terras van ’t Lagerhuis een Samba band te horen en zien en een stukje verderop zal Moizat muzikaal afscheid nemen van de wandelaars van deze 55km van de 100e Vierdaagse.