De vakantie zit er alweer op en dat betekent dat ook het nieuwe scouting seizoen weer voor de deur staat. Ook dit jaar zullen we het nieuwe seizoen openen met Heitje voor een Karweitje.

Bent u door de vakantie drukte niet aan al die vervelende klusjes in en om het huis toegekomen?

Geen probleem!

A.s. zaterdag 3 september komen de leden van scouting Mill vanaf 10.00 uur weer bij u Langs. Zij doen deze klusjes graag voor u. Of het nu de fiets poetsen, de stoep vegen, onkruid plukken, de auto wassen of gewoon nog even een boodschapje voor u halen, het maakt de leden van Scouting Mill niets uit.

Aansluitend aan deze dag zullen om 15.00 uur op het veldje bij de tank aan de Langenboomseweg sommige leden "overvliegen" naar een andere groep. Dit wil zeggen dat sommige leden afscheid nemen van hun huidige groep en worden verwelkomd door hun nieuwe groep. Dit gaat vaak op een ludieke manier. U bent van harte welkom om dit "overvliegen" te aanschouwen.

Ook vliegt er "nieuwe leiding" in maar we kunnen nog altijd meer enthousiaste mensen gebruiken die als leiding/begeleiding scouting Mill willen komen ondersteunen. Twijfel je of dit iets voor jou is schroom niet kom gewoon even kijken en spreek iemand van de leiding aan of neem even contact op met Lotte Richters 06 - 22 69 14 88.

Dus stel u klusjes nog even uit tot zaterdag of kom gerust even kijken om 15.00 u op het grasveldje aan de Langenboomseweg bij de tank.

Tot dan.
Scouting Mill