De Parochie Regio Mill, bestaande uit Mill, Haps, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord, wil een middag organiseren voor minder mobiele mensen.

Er wordt veel georganiseerd voor ouderen. Maar toch zijn er altijd mensen die niet zomaar mee kunnen doen aan al die activiteiten. Daarom wil de parochie iets extra’s doen voor hen. Ook degenen die nog niet zo oud zijn, maar veel aan huis gebonden zijn, nodigen wij van harte uit. Er wordt een middag aangeboden met een prettig ontspannen programma. Er is gekozen voor de maand oktober, Mariamaand.

Deze middag wordt gehouden op woensdag 19 oktober van 14.00 uur - 17.00 uur in Myllesweerd in Mill. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Het programma is als volgt: we beginnen met een Mariaviering met zang. Er zal koffie en thee zijn met iets lekkers; daarna kan er volop gebuurt worden en zal er ook nog muziek zijn. Afgesloten wordt met koffie/thee en broodjes.

De kosten zijn voor de parochie. Vervoer wordt geregeld in overleg.

We hopen dat we veel mensen mogen begroeten deze middag. In verband met de organisatie moet u zich wel van te voren opgeven. Dit kan bij de volgende adressen:

Mill: Parochiesecretariaat, Burg. Verstraatenlaan, tel. 0485 - 45 12 82 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Langenboom: Mimy Bens, tel. 0486 - 43 17 15 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Lies van Limbeek tel. 0486 - 43 12 34 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Haps: Mies Kroef, tel. 024 - 64 13 959
Sint Hubert: Wilma van Bakel, tel. 0485 - 45 40 50
Wilbertoord: Ans Janssen tel. 0485 - 47 87 35 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.