“Het wordt weer een afwisselend en kleurig schouwspel in de Wilg.” (Foto: Tien van Tienen)

Het belooft weer een afwisselend en kleurrijk schouwspel te worden op vrijdag, 21 oktober. Vanaf 13.30 uur schalt de Wilg in Wilbertoord van de country- en volksdansklanken.

De SWOM organiseert deze keer in Wilbertoord de jaarlijkse gemeentelijke dansdag. De verschillende dansgroepen uit de kerkdorpen van Mill en Sint Hubert laten dan het beste uit hun repertoire zien. Country en volksdans op één middag in de Wilg. Met verve worden nieuw ingestudeerde dansen getoond en de senioren hebben er ieder jaar zichtbaar plezier in.

Welkom

Supporters en belangstellenden zijn van harte welkom om van dit schouwspel te genieten. Het zal u moeilijk vallen om niet mee te doen. De entree is gratis. Mocht u zelf ook interesse hebben om te gaan country- of volksdansen, dan kunt u contact opnemen met de SWOM, 0485 - 45 54 70, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op onze website www.swomill.nl kunt u meer lezen over oefentijden en eigen bijdrage.