Bent u op zoek naar expositieruimte om uw schilderijen, foto’s, beelden of wat dan ook te exposeren? Neem dan contact op met Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Regelmatig is er namelijk expositieruimte beschikbaar. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

Exposities

Al heel wat kunstenaars en hobbyisten exposeerde sinds de opening van Cultureel Centrum Myllesweerd in april 2012 hun werken in Myllesweerd. Van schilderijen tot foto’s en van beelden, handwerk tot speciale wandkleden. Maar ook werden al ooit verzamelingen tentoongesteld en was er een tentoonstelling over de oorlog in Mill.

Belangstelling

Hebt u belangstelling de beschikbare ruimte ook eens te vullen? Neem dan contact op met Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Dat kan telefonisch via tel. 0485-454366 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Exposeren in Myllesweerd is helemaal gratis.

Meer

Wilt u meer weten over de vele activiteiten en mogelijkheden in en rond Myllesweerd? Like dan de Facebookpagina, volg ze op twitter of zie www.myllesweerd.nl.