Woensdag 9 november wordt er in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill een Brabantse middag gehouden. Dit compleet met muziek, informatie over vroeger, koffie of thee en soep met broodjes na afloop.

De middag start om 14.00 uur en een toegangskaartje kost 7,50 euro, dat is inclusief een kopje koffie of thee, soep en broodjes. Tickets zijn aan de balie van Myllesweerd af te halen en online te bestellen via www.myllesweerd.nl.

Brabantse middag

Dès Spulleke” is een Brabantse muziekgroep die uit vier personen bestaat. Met muzikale ondersteuning van diverse instrumenten zingen de muzikanten allerlei soorten liedjes. Ook neemt Hub Verstraaten deze middag iedereen mee terug naar vroeger. Het belooft een muzikale en informatieve middag te worden. Zoals dat hoort in Brabant met veel gezelligheid, die begint met koffie en eindigt met soep en broodjes.

Meer

Wilt u meer weten over alle film- en theatervoorstellingen? Like dan de Facebookpagina van Myllesweerd, volg ze op Twitter en zie www.myllesweerd.nl.