Woezel en Pip

Het is kerstvakantie. Daarom draait Filmhuis Mill (onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd) op woensdag 28 december 2 films speciaal voor kinderen. Dat is om 10.00 uur een film met de avonturen van Woezel en Pip en om 14.00 uur start de spannende film met Robinson Crusoe.

Een ticket kost 5,00 euro en dat is inclusief een glaasje ranja. Kaartjes zijn online te bestellen via de rubriek Film op www.myllesweerd.nl en zijn ook af te halen aan de balie en verkrijgbaar aan de kassa.

10.00 uur: Woezel en Pip - Op zoek naar de sloddervos 

Het is bijna groot feest in de Tovertuin, want de Wijze Varen wordt alweer een fraai jaar ouder. Woezel & Pip krijgen de belangrijke taak om het grote verjaardagscadeau te verstoppen, totdat de grote dag daar is. Tante Perenboom kondigt aan dat er een hele speciale gast komt logeren: het schattige neefje Charlie. Al snel ontdekken Woezel & Pip dat het cadeau en hun spullen zijn verdwenen! Wie heeft dat gedaan? De Wijze Varen weet het antwoord, maar of de vriendjes daar zo blij mee zijn? Woezel & Pip, Buurpoes, Molletje, Vlindertje en Charlie gaan in dit spannende avontuur op zoek naar de gevaarlijke indringer.

14.00 uur: Robinson Crusoe

Papegaai Mardi (Dinsdag) woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland waar het ze aan niks ontbreekt. Toch droomt hij er van om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland: Robinson Crusoe. Dinsdag is dolblij met de nieuwkomer, wie weet is dit zijn kans om van het eiland af te komen en nieuwe plekken te ontdekken! Robinson heeft de dieren hard nodig om te overleven op het eiland en dat is in het begin nog niet makkelijk, want ze spreken geen ‘mens’. Langzaam maar zeker leren Robinson en de dieren met elkaar te leven tot op een dag twee gemene katten het eiland willen overnemen. Er ontstaat een spannende strijd waarin Robinson en zijn vrienden zullen ontdekken hoe groot de kracht van vriendschap is.

Meer weten over het film- en theaterprogramma in Myllesweerd? Like dan de Facebookpagina, volg ze op Twitter of zie regelmatig www.myllesweerd.nl.