Schuif aan bij de Tweede Kamer Verkiezingsspecial in Mill. Op dinsdag 7 maart a.s. organiseert BiblioPlus in samenwerking met de gemeente Mill onder begeleiding van ProDemos, een informatiebijeenkomst over de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017.

De bijeenkomst vindt plaats in bibliotheek Mill (Myllesweerd Kerkstraat 3) en begint om 19.30 uur. Toegang is gratis.

Op 15 maart 2017 zijn er verkiezingen voor de Tweede Kamer. Wilt u wel eens horen wat de Tweede Kamer eigenlijk doet? En wat de verschillende partijen vinden van zorg, AOW, immigratie en andere onderwerpen? Dat hoort u tijdens deze gezellige bijeenkomst. Er is een quiz en een bingo, en ProDemos  legt uit hoe het stemmen precies werkt.

Aanmelden noodzakelijk

Vooraf aanmelden is noodzakelijk . Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen. Dit kan in de bibliotheek Mill, telefonisch via 0485 - 45 21 45 of via www.biblioplus.nl onder het kopje activiteiten: Lezingen.
Meldt u aan voor dinsdag 7 maart.

ProDemos

ProDemos, Het Huis voor Democratie en rechtsstaat, informeert burgers over de democratische rechtsstaat en stelt hen in staat om actief aan politieke besluitvorming deel te nemen. Dat gebeurt door overdracht van kennis over de kernwaarden van de Nederlandse rechtsstaat en over de werking van de democratie in al haar aspecten. ProDemos organiseert ook rondleidingen in de Tweede Kamer, tentoonstellingen, en debatten voor zowel jongeren als ouderen. ProDemos is een niet-partijgebonden organisatie. Het Huis is gehuisvest aan de Hofweg 1 in Den Haag.

Dinsdag 7 maart

Dinsdagavond 7 maart staat de koffie en thee om 19.15 uur klaar. Om 19.30 start het programma.