Aanstormend cabarettalent Emiel van der Logt heeft na de finalistentournee van Cameretten 2014 de smaak van het theater te pakken.

In dit theaterseizoen staat hij met zijn eerste avondvullende voorstelling Stop met Huilen in tal van theaters en op vrijdagavond 24 maart vanaf 20.15 uur ook in Theater Myllesweerd. Tickets zijn a 15,00 euro inclusief een consumptie te reserveren via www.myllesweerd.nl. Ook zijn ze af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Stop met huilen

In zijn debuutprogramma Stop met Huilen gaat Emiel werkelijk alle kanten op: Van gek worden van je kinderen, tot geluk, bedrog, de dood en zelfs stelende bejaarden. Van lekker luchtig naar zware shit - en weer terug. Zonder filter en met een grap. Want hoe erg je ook denkt dat je leven is... er valt altijd wat te lachen. Stop met huilen. Emiel maakt stand-up comedy zoals het bedoeld is: zo veel mogelijk grappen!

Meer

Wilt u meer weten over de films en theatershows in Myllesweerd? Like dan de Facebookpagina, volg ze op Twitter of zie regelmatig www.myllesweerd.nl.