Pater Moeskroen

Op zaterdagavond 1 april staat Pater Moeskroen met de show Fiësta in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Deze muzikale theatershow start om 20.15 uur en een ticket kost 19,50 euro, dat is inclusief een consumptie. Reserveer tickets via de rubriek Theater op www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd. Tijdens deze show zal Pater Moeskroen ook enkele nummers samen spelen met het in Mill wereldberoemde feestorkest Toeternietoe. Ook Reel 2 Reel zijn geen onbekende in Mill en zij verzorgen deze avond de after party.

Pater Moeskroen

Fiësta belooft feest en een feest wordt het! Neerlands fijnste folkband Pater Moeskroen vertelt en bespeelt op geheel eigen wijze de legende van The Pogues. Een avond vol karakteristieke Ierse Feest-Folk en ballades met een hoofdrol voor de thin whistle en accordeon, aangevuld met een breed scala aan traditionele instrumenten; het handelsmerk van de heren van Pater Moeskroen.
Pater Moeskroen viert haar 30-jarig bestaan en grijpt in haar dertiende theatertour de gelegenheid aan één van haar grote inspirators te eren. De sound van The Pogues vormde de basis van de Moeskroen-hits 'Laat Maar Waaien', 'Whiskey is de Duivel' en 'Hela Hola' en bleef ook daarna een onuitwisbare stempel op de Moeskroen-sound drukken. Fiësta is een avond vol Folk, feest en humor.

Meer

Meer weten over het film- en theaterseizoen in Myllesweerd? Volg ze op Twitter, like de Facebookpagina of zie www.myllesweerd.nl.