Het radioprogramma ‘Proud to be Fout’ zal aanstaande zaterdagavond 15 april éénmalig live te horen en te zien zijn in de theaterzaal van Myllesweerd.

‘Foute’ muziek zal door harmonie, blokfluiters, combo, dans en zang in een avondvullend amusementsprogramma aan het publiek gepresenteerd worden. De blokfluiters zullen zelfs door een landelijke tv-beroemdheid aangekondigd gaan worden. Deze hele avond staat in de sfeer van Radio Harmonie met Johnny de Man en Corné Kremers als live DJ’s inclusief spelletjes, verzoekplaten en...

Eén keer in de twee jaar organiseert de Millse harmonie een PROMSconcert. In 2015 was er het TOP2000 in concert, en dit concert belooft dat concert zelfs te overtreffen.

Reacties van de bezoekers destijds waren vooral; ‘Ik wist niet dat een harmonie zulke moderne muziek speelt’ en ‘Jammer dat ik er niet ben geweest, want ik hoorde dat het zo geweldig was’.

Kosten noch moeite zijn gespaard om het publiek een fantastische avond te bezorgen. Professioneel licht en geluid zorgen ervoor dat het concert niet alleen een lust voor het oor zal zijn, maar ook voor het oog.

Dus nu, beste mensen, grijp die kans en kom ervaren hoe geweldig mooi harmoniemuziek kan zijn. We horen uw mening na afloop graag.

Een kaartje kost slechts € 12,49 (een ‘fout’ bedrag) en voor dat bedrag heeft u een bijzonder mooie avond.

En dat we PROUD zijn, dat zult u begrijpen.

Kom kijken, dan weten we zeker dat ook u PROUD bent op uw eigen, Millse harmonie!

U bent van harte welkom.

Wilt u ook proud kunnen zijn op uw eigen, Millse harmonie?

Kom dan kijken en luisteren op zaterdag 15 april aanstaande, om 20.00 uur in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop à € 12,49 bij Primera Schipperheijn, Myllesweerd en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En natuurlijk ook op de avond van het concert aan de balie van Myllesweerd.
Wilt u zeker zijn van een plaats, koop dan uw kaarten in de voorverkoop.