Quiztal, de dorpsquiz van Sint Hubert, krijgt een vervolg. Op zaterdagavond 7 april 2018 zal deze dorpsquiz voor de tweede keer plaatsvinden.

In april dit jaar vond de eerste editie plaats. Deze werd georganiseerd in verband met het veertig jarig bestaan van gemeenschapshuis De Jachthoorn en was met bijna 400 deelnemers, verdeeld over 30 teams, een groot succes. Verschillende vriendengroepen, buurtschappen, verenigingen, sport- en gelegenheidsteams gingen de strijd met elkaar aan. Uiteindelijk eindigden de teams Sint Hubertse Jolige Bende, ’t Kos K(n)woier en de Pick Up Club in de top drie.

Uit de feedback die de organisatie heeft ontvangen kwam veelvuldig naar voren dat ‘Quiztal’ een breed publiek van mensen bij elkaar gebracht heeft en dat dit een positieve uitwerking had op de leefbaarheid en sfeer in het dorp. Een ruime meerderheid ziet dan ook graag dat er in 2018 een nieuwe dorpsquiz georganiseerd wordt.

De organisatie, een samenwerking tussen gemeenschapshuis De Jachthoorn en café-zaal Difference, is voornemens hier weer iets unieks van te maken. Komend najaar volgt nadere informatie. Nu kan alvast zaterdagavond 7 april 2018 in de agenda’s gereserveerd worden.