De Stichting Welzijn Ouderen Mill (SWOM) neemt op zaterdag, 30 september van 13.30 tot 15.00 uur afscheid van Corrie Janssen met een receptie in Sociaal Cultureel Centrum Myllesweerd.

Het bestuur heeft gemeend de waardering en erkentelijkheid voor haar jarenlange inzet hiermee te moeten onderstrepen. Met haar uitzonderlijke staat van verdiensten gaat Corrie haar carrière als vrijwilliger bij de SWOM beëindigen, aldus het bestuur in de uitnodiging voor de receptie.

Mondje

Corrie Janssen is als 91-jarige nog zeer goed bij de tijd en kan goed haar mondje roeren. Zij heeft vroeger in de besturen gezeten van de KBO en de Raad voor het Bejaardenwerk, wat nu de SWOM is. Zij is zeer bekend in onze gemeente en Corrie kent ook iedereen. Zij heeft een grote wil waarmee zij de problemen op haar levensweg zelfstandig oplost. De laatste jaren was zij iedere ochtend bij de SWOM op kantoor te vinden om, waar mogelijk, een gastvrouwrol te vervullen en administratieve bezigheden te doen.

Betrokken

Het bestuur van de SWOM wil een ieder die op enigerlei wijze bij Corrie betrokken was of functioneel met haar samenwerkte, de gelegenheid bieden haar de hand te drukken op zaterdag, 30 september. U wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.