Ze worden algemeen gezien als ‘s werelds beste vertolkers van U2: L.A.VATION uit de Verenigde Staten.

Vier topmuzikanten uit Los Angeles vliegen over voor een verbluffend eerbetoon aan hun Ierse helden. Daarbij komen ze op vrijdag 24 november in City Resort Mill (voorheen Fitland).

U2

U2 heeft geen introductie nodig: het is al decennialang een toonaangevende band op podia over de hele wereld. L.A.VATION brengt een lange rij aan megahits met dezelfde passie, enthousiasme en charisma dat het originele U2 zo kenmerkt. Daarbij wordt op elk detail gelet. De liveshow bevat nummers uit de eerste jaren, zoals Sunday Bloody Sunday en ‘With or Without You’, maar ook recente hits als ‘Invisible’.
‘The world’s greatest tribute to U2, zoals L.A.VATION zichzelf noemt, heeft zojuist een uitverkochte toer door Canada en de Verenigde Staten achter de rug. De band toert in november en december door Nederland en doet daarbij dus ook City Resort Mill aan met een anderhalf uur durende rockshow. Dat gebeurt met bijzonder accurate vertolkingen door bandleden die bijna look-a-likes zijn. Alleen U2 zélf doet het beter!

Galvanized

In het voorprogramma speelt het talentvolle Galvanized uit Wilbertoord/Mill. Galvanized heeft een neus voor de beste classic rock songs én het goede van nu. Het bewijs: de band behoort tot de vijftien beste en populairste coverbands van de Benelux in de strijd om The Clash of the Cover Bands Awards 2017/2018. Een perfecte opwarmer voor deze tribute-avond.

Tickets

Kaarten kosten 20 euro per stuk en zijn vanaf maandag 9 oktober te koop bij de hoofdreceptie van City Resort Mill of online te bestellen op www.u2cityresort.nl. Op 24 november gaan de deuren open om 20.30 uur. Galvanized trapt af om 21.00 uur. L.A.VATION speelt tussen 22.30 en 00.00 uur. Kijk ook op: www.u2lavation.com en www.galvanized.nl.